';

ΝΕΟΙ DETOX ΧΥΜΟΙ & SMOOTHIES

από το Χριστόφορο Πέσκια

Νέοι Detox Χυμοί και Smoothies από την COFFEEHOUSE, με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια!

Η COFFEEHOUSE, πάντα συνυφασμένη με την επικαιρότητα, την τάση της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών της, εμπλουτίζει το μενού της με 4 νέα απολαυστικά και σούπερ υγιεινά ροφήματα.

Με αδιαπραγμάτευτη την υπέροχη γεύση και πάντα με ολόφρεσκα φρούτα και υλικά υψηλής διατροφικής αξίας, οι 2 νέοι χυμοί και τα 2 νέα smoothies θωρακίζουν, τονώνουν και αναζωογονούν κάθε στιγμή της ημέρας.

Δώσε στο ανοσοποιητικό σου σύστημα την ενίσχυση που χρειάζεται με τον νέο χυμό Green Booster με τζίντζερ, λεμόνι, πράσινο μήλο, μαϊντανό και αγγούρι, αλλά και με τον Red Spartan πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και πηγές αντιοξειδωτικών από κόκκινη πιπεριά, καρότο, κόκκινο μήλο και πορτοκάλι.

Για ενέργεια και αντοχή, χωρίς συμβιβασμούς στην γεύση, ο διακεκριμένος Christoforos Peskias με την υπόλοιπη ομάδα της COFFEEHOUSE ετοίμασαν επίσης δύο νέα γευστικά και πολύ θρεπτικά smoothies. Απολαύστε το Kinky Berry με φράουλα, αϊράνι, δυόσμο και μέλι, καθώς και το Mocha Power με καφέ espresso, γάλα καρύδας, κακάο, μπανάνα και μέλι.

Δοκιμάστε τους νέους detox χυμούς και smoothies σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE σε Κύπρο και Ελλάδα.
johnchrys

Related posts