Χορηγία ΟΠΑΚ

Coffee delivery

WE PLAY BASKET4ALL COFFEEHOUSE
Υπερήφανος Χορηγός των Nicosia Team Rollers

Η COFFEEHOUSE, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) στις δράσεις της για το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα και είναι περήφανος χορηγός της ομάδας Nicosia Team Rollers.

Στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα Κύπρου 2018-2019, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, συμμετέχουν οι ομάδες Nicosia Team Rollers, Ήφαιστος Λεμεσού, Απόλλων Λεμεσού και ΑΠΟΠ.

Η εταιρεία μας στηρίζει τον αθλητισμό για όλους και την διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης για άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Στηρίζουμε την ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρίες και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους και στον αθλητισμό!

Αν ενδιαφέρεστε ή αν έχετε φίλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις ομάδες του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Ο.ΠΑ.Κ. – Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου!

LET’S PLAY!!!

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις σας και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies και της Πολιτικής Απορρήτου μας