Προσφορά Συλλογής Σφραγίδων

coffee shop online

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μάζεψε σφραγίδες και σε ανταμείβουμε!

Η COFFEEHOUSE σε ανταμείβει μέσω των καθημερινών συναλλαγών σου…

Εδώ και ένα χρόνο έχουμε λανσάρει τη δικιά μας loyalty εφαρμογή, προσφέροντας στους πελάτες μας δελεαστικές προσφορές και ανταμοιβές. Γνωρίζοντας ότι οι σημερινοί καταναλωτές επιζητούν τόσο φιλικές προς τον χρήστη εφαρμογές, όσο και την εξατομίκευση αυτών, το COFFEEHOUSE Loyalty App ανταποκρίνεται και στις δύο αυτές ανάγκες.

Μέσω της εφαρμογής αναπτύσσεται μια άμεση καθημερινή σχέση με τους χρήστες παρέχοντάς τους πληροφορίες που είναι πιο χρήσιμες γι’ αυτούς. Για παράδειγμα, εάν ο πελάτης καταχωρήσει το αγαπημένο του κατάστημα, θα ενημερώνεται για τις ειδικές προσφορές και τρόπους ανταμοιβής του συγκεκριμένου καταστήματος. Η εμπειρία του χρήστη είναι σημαντική τώρα περισσότερο από ποτέ.

Με τη νέα προσφορά συλλογής ψηφιακών σφραγίδων, κάθε χρήστης της εφαρμογής COFFEEHOUSE Loyalty App στην Κύπρο, κερδίζει μια σφραγίδα για κάθε ρόφημα COFFEEHOUSE σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Οι σφραγίδες συλλέγονται πλέον ψηφιακά μέσω του λογαριασμού του, εξοικονομώντας χαρτί και μελάνι, μειώνοντας έτσι το οικολογικό αποτύπωμα της εταιρίας μας και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη online εμπειρία, που ταιριάζει στην καθημερινότητα κάθε πελάτη μας, ανταμείβοντας τον με €3 για κάθε 9 σφραγίδες που συλλέγει, για να μπορεί να τα εξαργυρώσει σε ροφήματα COFFEEHOUSE.

Επιπλέον, μέσω του COFFEEHOUSE Loyalty App, οι χρήστες θα ανταμειφθούν με €3 μετά την πρώτη συναλλαγή τους, με €3 για τη συμπλήρωση των στοιχείων του προφίλ τους, με €3 στα γενέθλια τους κάθε χρόνο, με €3 για κάθε φίλο ή φίλη που θα ενεργοποιήσει λογαριασμό και πολλά ακόμα προνόμια.

Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας της COFFEEHOUSE, κατεβάζοντας το COFFEEHOUSE Loyalty App στο κινητό σου και επωφελήσου των προσφορών και προνομίων.

DOWNLOAD THE APP NOW

Related Posts

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις σας και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies και της Πολιτικής Απορρήτου μας