';

Κουλτούρα

GRIND BREW SERVE

Ο κώδικας τιμής των barista μας

Είναι μια ιεροτελεστία που επαναλαμβάνεται με μαεστρία και συνέπεια καθημερινά, σε όλα μας τα καταστήματα με ακριβώς
το ίδιο τέλειο αποτέλεσμα, τον αγαπημένο σας καφέ COFFEEHOUSE!!!

Image

GRIND

Οι καλοκουρδισμένοι μύλοι στα COFFEEHOUSE αλέθουν καφέ ακούραστοι, με το ίδιο ατόφιο αποτέλεσμα κάθε μέρα.
Image

BREW

Οι άρτια εκπαιδευμένοι barista φροντίζουν για τη συνέπεια σε κάθε κούπα καφέ με μηδέν ίζημα.
Image

SERVE

Στα COFFEEHOUSE η απόλαυση ξεκινάει από την έμφαση στη λεπτομέρεια και το αυθεντικό χαμόγελο των barista.

Ο κόκκινος αστερίσκος μας

 

 

Αστερίσκος, ο: (αρσενικό) 1. υποσημείωση, 2. δίνω έμφαση, προσέχω ιδιαίτερα, λαμβάνω υπόψη μου.

Ό,τι δημιουργεί η COFFEEHOUSE το υπογράφει με το όνομά της και ένα αστέρισκο. Είναι ένα σύμβολο μελετημένο και προσεγμένο όπως ο καφές που σερβίρουμε στον καθένα ξεχωριστά σε όλα τα καταστήματα μας. Ο κόκκινος αστερίσκος της COFFEEHOUSE είναι το έναυσμα για κάθε ιεροτελεστία στα καταστήματά μας, είναι η απαρχή του κώδικα τιμής των barista μας και η πυξίδα μας σε ό,τι κάνουμε. Ο αστερίσκος της υποσημείωσης και της λεπτομέρειας… που σημαίνει:

δίνω έμφαση… προσέχω ιδιαίτερα… λαμβάνω υπόψη μου…

Η φιλοσοφία μας

Ο καφές σαν στάση ζωής…

Πολλοί πιστεύουν ότι ο καφές είναι το καύσιμό τους. Δικαίως, γιατί ο καφές είναι το 2ο πιο εμπορεύσιμο προϊόν στον κόσμο μετά το πετρέλαιο! Ο καφές είναι πολύ προσωπικό ζήτημα και ο καθένας μας τον απολαμβάνει με διαφορετικό τρόπο. Έτσι, δημιουργήσαμε την COFFEEHOUSE με σκοπό να προσφέρουμε σε όλους ποιοτικό καφέ, στη σωστή τιμή με εξαιρετικό service σε ένα «πράσινο» περιβάλλον. Αυτό που κάνει όμως την εμπειρία COFFEEHOUSE να ξεχωρίζει είναι η επιμονή στη λεπτομέρεια και η προσαρμογή της εμπειρίας στο κάθε κατάστημα και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

Η ιστορία μας

Ο καφές ενώνει τον κόσμο…

Η αγάπη για τον καφέ, στο παρελθόν, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ο οποίος μίλησε για αυτήν μέσω του έργου του Καντάτα για τον καφέ (1732). Η ίδια πηγή έμπνευσης, το 2012, οδήγησε την ομάδα της COFFEEHOUSE να οραματιστεί το σπίτι του καφέ! Όπως ένας συνθέτης μετατρέπει τα βιώματά του σε νότες, έτσι μετατρέψαμε την ιδέα ενός café σε ένα smart boutique concept. Στο πρώτο COFFEEHOUSE οι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά χάρη στην ανιδιοτελή αγάπη για τον καλό καφέ. Σήμερα, έχοντας εισπράξει τη δική σας αγάπη και προτίμηση σερβίρουμε σε 15 σημεία, 12 στην Κύπρο και 3 στην Ελλάδα.